fbpx

От 2003 г. насам Kaldata.com е водещият технологичен портал за софтуерни, хардуерни, IT, гейм и фото новини в България. През годините той се утвърди като безспорен лидер в областта, като успя да предложи на своите десетки хиляди потребители най-актуална информация за света на високите технологии. Към днешна дата сайтът е най-големия и популярен сред технологичните новинарски портали със своите над 50 000 уникални посещения ежедневно и над 1 500 000 месечно.

Сайтът разполага с шест основни категории новини от света на технологиите: софтуерни, хардуерни, IT новини, компютърни игри, телефони и фотография. Информацията в сайта се обновява ежеминутно, което го прави една от най-актуалните и динамични медии у нас. В каталога му могат да бъдат намерени последни версии на някои от най-известните и популярни софтуерни приложения.

Освен архивна база със софтуер и новини, Kaldata.com разполага и с каталог от статии. Те съдържат много и полезна информация, уроци за работа със софтуерните приложения, ревюта за програмите.

Много популярна част на сайта е форумът, който е един от най-големите и посещавани в България. Разнообразните му раздели дават широко поле за изява, търсене и предлагане на помощ, не само по въпроси свързани с технологиите.

Още информация можете да откриете на адрес https://www.kaldata.com/